Scandal scăpat de sub control: Tânăr lovit cu ciocanul în cap și călcat în picioare de mai mulți bărbați, într-o parcare

 

Scene șocante surprinse de o cameră de supraveghere într-un cartier rezidențial din Militari. Scandalul izbucnește în miez de noapte, într-o parcare. Valentin, un bărbat de 29 de ani, este imobilizat de trei indivizi care par să-i ceară explicații. Victima gesticulează nervos și flutură telefonul. În încercarea de a interveni, prietena lui Valentin se apropie de grup, dar nu reușește să-i despartă și pleacă după câțiva pași.

În acel moment, alți cinci bătăuși apar și situația escaladează. Valentin este lovit brutal în cap cu un ciocan, impactul trântindu-l la pământ, potrivit Observator. În timp ce acesta este doborât, ceilalți agresori continuă să-l lovească cu picioarele, iar prietena sa primește un pumn în timpul atacului.

După încăierare, tânărul grav rănit a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, în stare critică. La spital, de teama celor care l-au atacat, bărbatul a declarat inițial că s-a lovit singur.

Polițiștii, care au deschis un dosar pentru tentativă de omor, îi caută acum pe agresorii săi. Potrivit unor surse, aceștia ar fi niște infractori cu mulți bani și influență, originari din Teleorman, dar mutați în Militari.

Alertă pe piața alimentară din România: Mii de ouă cu Salmonella şi zeci de kilograme de carne, retrase de la comercializare

Aeroportul Oradea anunță noi zboruri către București și Londra