Schimbare la conducerea Institutului Naţional de Boli Infecţioase “Prof. Dr. Matei Balş”. Managerul Cătălin Apostolescu, eliberat din funcţie. Directorul medical Adrian Marinescu devine interimar

Ministerul Sănătăţii anunţă eliberarea medicului Cătălin Apostolescu din funcţia de manage al Institutului Naţional de Boli Infecţioase “Prof. Dr. Matei Balş”, din Capitală. Funcţia va fi preluată de directorul medical Adrian Marinescu.

Conform MS, eliberarea din funcţia de manager al Institutului Naţional de Boli Infeţioase “Prof. Dr. Matei Balş”  a dr. Cătălin Apostolescu s-a facut în conformitate cu prevederile art. 184 alin. (1) lit p) din Legea nr. 95/2006.

 
”Potrivit prevederilor legale menţionate, contractul de management încetează “în cazul existenţei a 3 luni consecutive de plăţi restante, a căror vechime este mai mare decât termenul scadent de plată, respectiv a arieratelor, în situaţia în care la data semnării contractului de management unitatea sanitară nu înregistrează arierate””, precizează instituţia.

 
În funcţia de manager interimar a fost numit directorul medical al institutului, dr. Adrian Marinescu.

Daniel Suciu: Parlamentarii PSD vor vota în unanimitate proiectul de lege privind pensiile militarilor / Nu obişnuim să intrăm în concursuri de popularitate, am privit cu regret modalitatea prin care cei de la PNL au încercat să îşi facă campanie

X suspendă un nou cont în ebraică al liderului suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei