Se caută cioban pentru Regele Charles și cele 2.000 de oi regale. Pe lângă experiența din CV, oierul trebuie să aibă propriul câine

<div class=""

 

Sandringham Estate caută un cioban priceput, cu cel puțin doi ani de experiență, pentru a îngriji turma de 2 000 de oi Aberfields a monarhului. Ferma de pe Sandringham Estate are 200 de hectare de iarbă permanentă pentru creșterea oilor și a bovinelor pe bază de carne de vită shorthorn.

Domeniul Sandringham a publicat un anunț pentru cineva care să aibă grijă de cele 2000 de oi ale regelui. Criteriile pentru a deveni cel mai nou cioban al regelui includ să ai propriul câine de serviciu, un permis de conducere britanic complet și ‘curat’ și dreptul de ședere și de lucru în Regatul Unit, potrivit The New York Post.

Potrivit anunțului de angajare de pe site-ul fermei, „păstoritul de zi cu zi va constitui cea mai mare parte a acestui rol, cu o anumită asistență la adăpostirea pe timp de iarnă și la fătarea de primăvară a turmei de bovine. O pasiune pentru animale, o minte deschisă și dorința de a învăța și de a se dezvolta alături de un sistem inovator vor fi esențiale pentru a reuși în acest rol.” Candidatul selectat va fi o persoană motivată care lucrează în echipă, „capabilă să respecte cele mai înalte standarde de bunăstare a animalelor”.

Un aspect important este că oierul trebuie să aibă propriul câine sau proprii câini de serviciu și un permis de conducere complet.

 

Noul păstor va trebui să accepte filozofia monarhului

Oile de pe proprietate, care sunt crescute ecologic, sunt folosite pentru a produce „carne de miel finită pentru un comerciant cu amănuntul premium”. Numărul lor a fost mărit de prințul Charles de atunci în 2019, deoarece dejecțiile lor ar ajuta la fertilizarea solului nisipos.

Regele a revoluționat agricultura pe domeniul de 21 000 de acri, pe care l-a moștenit după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, în septembrie 2022. Pe lângă trecerea la metodele de agricultură organică, el a reintrodus, de asemenea, vite de rasă rară, a plantat garduri vii și a ajutat la creșterea păsărilor rare.

Anunțul de angajare sugerează că noul păstor va trebui să accepte filozofia monarhului atunci când vine vorba de îngrijirea pământului. Acesta precizează: „O pasiune pentru animale, o minte deschisă și dorința de a învăța și de a se dezvolta alături de un sistem inovator vor fi esențiale pentru a reuși în acest rol.”

Data limită pentru depunerea candidaturilor este 27 septembrie.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Jordan Chiles a făcut apel la Tribunalul Suprem Elveţian pentru a contestat decizia TAS care i-a acordat bronzul Anei Maria Bărbosu la sol, la JO

Analişti: Volkswagen ar putea constitui provizioane de până la 4,4 miliarde de dolari pentru reducerile de capacitate