Selecţionerul Germaniei, şocat de accidentarea lui Ter Stegen

Barca a anunţat că Ter Stegen a fost deja operat pentru o ruptură a tendonului rotulian al genunchiului drept, după ce s-a accidentat duminică, în meciul din deplasare cu Villarreal, câştigat cu 5-1 de catalani. Portarul german a mai suferit două operaţii la acelaşi genunchi drept în sezoanele 2019-2020 şi 2020-2021.

Nagelsmann şi naţionala Germaniei au pierdut doi portari excelenţi în doar o lună, după ce în august Manuel Neuer şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională.

”Ne va lipsi mult în teren şi în afara lui, a spus Nagelsmann pe sit-ul Federaţiei germane de fotbal (DFB). Îi dorim lui Marc toate cele bune, vom fi mereu alături de el în timpul recuperării.”

Nagelsmann a convocat doi portari debutanţi, Oliver Baumann (Hoffenheim) şi Alexander Nubel (Stuttgart), ca rezerve pentru Ter Stegen la meciurile cu Ungaria şi Ţările de Jos disputate în Liga Naţiunilor la începutul lunii septembrie.

În martie, Bernd Leno (Fulham), cu nouă selecţii, a fost chemat în martie la naţională, dar nu a jucat.

Germania, lider în grupa sa din Liga Naţiunilor cu patru puncte din două meciuri, va juca în octombrie cu Bosnia şi Ţările de Jos.

Doliu uriaș în teatru! Un îndrăgit actor al Teatrului Național București s-a stins din viață. ‘Drum lin către stele’

Un bărbat din Idaho, Warren Jones Crazybull, arestat după ce-l ameninţă cu moartea pe Trump. A sunat de nouă ori la Mar-a-Lago şi l-a ameninţat pe Facebook. ”Îl voi găsi personal şi-l voi omorî”