Sezonul 6 „Europa văzută de Sus” debutează la National Geographic cu un episod dedicat Insulelor greceşti – VIDEO

Seria documentară Sezonul 6 „Europa văzută de Sus” debutează, marţi, de la ora 22.00, la National Geographic cu un episod spectaculos dedicat Insulelor greceşti, oferind o perspectivă unică asupra acestor destinaţii prin intermediul unor poveşti captivante.

Episodul despre Insulele Greceşti va prezenta momente din toate anotimpurile, fiecare cu tradiţiile şi activităţile sale specifice:

Primăvara:
Santorini, Insula Albă: Vangelis Hararis, voluntar la o biserică din Santorini, oferă acesteia un nou strat de vopsea albă înainte de începerea sezonului turistic, asigurându-se că biserica păstrează aspectul său emblematic.
Insula de Sticlă: Antonios Kotsampasoglou, supervizor la o carieră de nisip, coordonează o operaţiune impresionantă de excavare pentru a extrage un material vulcanic preţios, numit piatră ponce.

Vara:
Barca în Flăcări din Spetses: Pavlos Nanos, pirotehnician, pregăteşte un spectacol imens de artificii festive pentru a comemora o celebră luptă pentru independenţa Greciei.
Dansatorii Zburători din Creta: Thanassis Mavrokostas, dansator, conduce pregătirile pentru o performanţă tradiţională plină de bucurie la o nuntă cretană.

Toamna:

Căţărătorii pe Stâncile din Kalymnos: Aris Theodoropoulos, instructor de escaladă, repară punctele de ancorare pe una dintre cele mai dificile trasee de escaladă din Kalymnos.
Cea mai Ciudată Recoltă din Grecia: Mihalis Lykourinas, fermier, coordonează recoltarea anuală de mastic, o cultură atât de rară încât creşte doar pe insula grecească Chios.

Iarna:
Vechea Fortăreaţă din Corfu: Diamanto Rigakou, arheolog, şi echipa sa de lucrători îndepărtează vegetaţia persistentă de iarnă care ameninţă să deterioreze zidurile Vechei Fortăreţe din Corfu.
Epifania din Hydra: Katerina Maragkou se pregăteşte pentru Epifania, unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul ortodox grec, care culminează cu o scufundare în apele reci de iarnă.

Nu rataţi premiera sezonului 6 din Europa văzută de Sus pe 24 septembrie, la ora 22:00, pe National Geographic, pentru a explora frumuseţea şi tradiţiile Insulelor Greceşti dintr-o perspectivă aeriană unică!

FC Barcelona: Scos pe targă de pe teren la meciul cu Villarreal, Ter Stegen ar putea fi indisponibil opt luni

Crin Antonescu dezvăluie că nu are cu cine vota la prezidențiale: ‘E o situaţie mai specială’ / Ce așteptări are de la viitorul președinte