Suceava: O casă din oraşul Frasin a fost distrusă într-un incendiu

O casă din oraşul Frasin a fost distrusă după ce a fost incendiată în noaptea de duminică spre luni, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit acestora, pe timpul intervenţiei de localizare a flăcărilor, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, care a suferit un atac de panică. Bărbatul a fost stabilizat, iar ulterior a refuzat transportul la spital.

La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

„La sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperişul şi mansarda locuinţei, construită din lemn, cu învelitoare din tablă, cu pericol de propagare la două construcţii anexe. Pe timpul intervenţiei de localizare a flăcărilor, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, care a suferit un atac de panică. Bărbatul a fost stabilizat, iar ulterior a refuzat transportul la spital. Au ars acoperişul şi mansarda locuinţei, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. Flăcările au mai afectat elemente de construcţie – pereţi, tavane, elemente de tâmplărie din lemn şi PVC (uşi şi ferestre), precum şi bunuri din interiorul casei (obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, materiale textile şi altele)”, precizează oficialii ISU.

Aceştia precizează că, foarte probabil, cauza de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. AGERPRES/ (AS- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Karina Olteanu, editor online: Andreea Lãzãroiu)

Sursa: www.agerpres.ro

De la prognoze de creştere economică de 3% în România, pronosticurile merg acum spre 1%/ Surpriza vine de la Semestrul II

INS: În primele opt luni au fost eliberate 23.772 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu 2% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut