Suedia: Un fulger a rănit grav trei fotbalişti în timpul unui antrenament

Trei fotbalişti amatori din Suedia au fost răniţi grav, joi seara, în timpul unui antrenament, ei fiind loviţi de fulger, relatează Le Figaro.

Opt răniţi, dintre care trei grav. Acesta a fost bilanţul provocat de o furtună violentă joi în Lidingö, o comună situată la est de capitala suedeză Stockholm. Şeful serviciilor de urgenţă, Barry Levis, a declarat pentru postul public de televiziune SVT că jucătorii amatori de fotbal au fost loviţi de fulger în timp ce se antrenau. Confruntaţi cu violenţa furtunii, aceştia s-au adăpostit sub un copac. 

„Opt persoane au fost duse la spital. Trei au fost grav rănite de fulger”, a declarat Josefine Bergenholtz-Gröndahl – purtătoarea de cuvânt a regiunii Stockholm – pentru AFP. 

UPDATE – Ciolacu, după întâlnirea cu reprezentanţii Asociaţiei Nevăzătorilor şi ai Consiliului Naţional al Dizabilităţii: Nicio pensie aflată în plată nu va scădea în urma recalculării! / O lege distinctă le va asigura dreptul la o pensie decentă – FOTO

Adolescentul care a provocat accidentul din parcul Pantelimon, in urma căruia un copil a murit iar sora acestuia a rămas infirmă, inculpat pentru omor şi tentativă de omor. El se afla într-un apel video şi inhala gaz ilariant în momentul accidentului