SURSE Parchetul General s-a autosesizat în cazul promovării de către Diana Şoşoacă a simbolurilor legionare şi antisemite

Vezi derapajele anti-semite ale Dianei Șoșoacă – AICIAICI și AICI.

E vorba de încălcarea articolului 5 din OUG 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.

CTP spune că pentru declarațiile ei Șoșoacă e pasibilă inclusiv de închisoare

„Democrația în pericol. Cine o atacă și cine o apără

Niște întrebări pentru PNL, USR, Mircea Geoană.

1. CCR și BEC au respins candidatura la prezidențiale a lui Miron

Cozma. Niciunul dintre marii apărători ai democrației de mai sus n-a scos un cuvințel de protest, spre deosebire de cazul Șoșoacă, la care fac gălăgie să se audă până-n cer. Oare de ce?

2. „Trăiască Legiunea și Căpitanul, care au fost omorâți de aceeași putere jidănească care a acționat și acum! Mareșalul Antonescu a fost un erou! Corneliu Zelea Codreanu, un erou! Mișcarea Legionară, eroină! Și îmi asum, acuma ai motive, dragă Curte, să mă pupi unde trebuie!”, a zbierat D. Șoșoacă în urma respingerii candidaturii sale de către CCR. Lăsând la o parte calificarea cap în gura proprie de către Șoșoacă drept „putere jidănească” a lui Carol al II-lea și Antonescu, cei care au lichidat Mișcarea Legionară și pe Corneliu Zelinski, să ne așteptăm la noi strigăte de susținere pentru candidatura lui Șoșoacă în numele democrației, din partea PNL, USR și Geoană? Ar fi un act democratic ca D. Șoșoacă să fie urmărită penal pentru „Fapta persoanei de a promova, în public, în orice mod, idei, concepții sau doctrine antisemite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi” (Lege adoptată de Parlamentul Românie, 4 iulie 2018)?”, a scris CTP pe Facebook.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Plângere penală pe numele Dianei Șoșoacă: ‘A lăudat legionarii şi a folosit salutul şi scandări specifice mişcării criminale’

Premiile Nobel la Medicină – Tratamentele pentru cancer şi boli cardiovasculare ar putea fi răsplătite la Stockholm