SURSE Șoferul strivit de un tramvai în București lucra la SPP și era soțul femeii peste care s-a aruncat benzină în Parlament

După clipele de groază prin care a trecut la Parlament, femeia este lovită de o adevărată tragedie. Soțul ei, care era angajat al Serviciului de Pază și Protecție, a murit, în această dimineață, după ce a fost strivit de un tramvai din București.

Citește și: FOTO Accident teribil în București: o mașină a fost strivită de tramvai, șoferul a murit, vatmanul a ieșit pozitiv la drugtest

Vatmanul ar ieșit pozitiv la drugtest, astfel că a fost condus la INML pentru a i se recolta probe de sânge și a vedea dacă într-adevăr acesta a consumat sau nu substanțe interzise.

„Din informaţiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe şos. Progresului, dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei, ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma accidentului de circulaţie conducătorul autovehicului a rămas încarcerat, iar după extragere prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a informat Brigada Rutieră.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Percheziții la Nuțu Cămătaru. A fost vizat un cal, care nu a fost găsit (surse)

Taifunul Yagi – Myanmar: Peste 260 de morţi şi 88 de dispăruţi