Târgul Naţional Imobiliar vine cu 100.000 de oferte şi preţuri de la 41.000 de euro până la 45 milioane de euro

Târgul Naţional Imobiliar (TNI) se deschide vineri la Palatul Parlamentului, unde vor fi prezentate peste 100.000 de oferte imobiliare, cu preţuri de la 41.000 de euro până la 45 milioane de euro, dar şi oportunităţi de investiţii în Dubai, Spania, Bulgaria, Turcia sau Zanzibar.

Potrivit organizatorilor, evenimentul se va desfăşura în perioada 20-22 septembrie 2024, oferind o platformă de referinţă pentru sectorul imobiliar.

„Ediţia aniversară de 20 de ani a Târgului Naţional Imobiliar TNI este un moment deosebit pentru noi şi pentru întreaga industrie imobiliară din România. De două decenii, încă din anul 2004, TNI a fost un pilon central în facilitarea conexiunilor între dezvoltatori, investitori, agenţii şi clienţi. Anul acesta, am pregătit un program special, cu multe surprize şi noutăţi pentru participanţi. Aşteptăm cu nerăbdare să sărbătorim împreună realizările din ultimii douăzeci de ani şi să deschidem noi perspective pentru viitor”, a declarat Adrian Bercea, Fondator şi Director de Evenimente BDObc Business Center, într-un comunicat.

Vizitatorii vor găsi la TNI oferte speciale, lansări de noi ansambluri rezidenţiale, ultimele noutăţi şi tendinţe tehnologice, reduceri de preţuri şi oferte exclusive, alături de soluţii de creditare imobiliară şi rate la dezvoltatori. Investitorii vor prezenta atât oportunităţi imobiliare în România cât şi în Spania, Dubai, Turcia sau SUA.

„Târgul Naţional Imobiliar TNI a devenit şi o platformă B2B. În cadrul Ediţiei Aniversare organizăm un Forum Imobiliar împreună cu Asociaţia Brokerilor Imobiliari ABI, unde aşteptăm peste 200 de specialişti şi reprezentanţi ai industriei imobiliare. Vor fi aduse în discuţii teme fierbinţi, de maxim interes, incluzând noua Lege a Agentului Imobiliar, avantajele reprezentării exclusive şi instrumentele Agentului Imobiliar de succes!”, a completat Adrian Bercea.

Ediţia Aniversară TNI va reuni lideri ai industriei imobiliare, dezvoltatori de proiecte inovative, agenţi de top şi experţi financiari, oferind o gamă variată de oportunităţi de afaceri şi investiţii. În plus, ediţia TNI Septembrie 2024 va include conferinţe tematice, sesiuni de networking şi workshopuri, oferind participanţilor şansa de a-şi extinde cunoştinţele şi de a dezvolta parteneriate cu specialişti şi profesionişti din domeniu.

De asemenea, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la primul târg imobiliar TNI, peste 500 de specialişti din real estate şi din domenii conexe vor fi prezenţi în cadrul Conferinţei Naţionale a Brokerilor Imobiliari. Evenimentul este organizat de Asociaţia Brokerilor Imobiliari (ABI) cu sprijinul TNI – Târgul Naţional Imobiliar. Şi-au anunţat deja prezenţa reprezentanţii instituţiilor guvernamentale, a instituţiilor financiare şi cele mai importante instituţii de reglementare în construcţii şi imobiliare.

Temele importante de discuţii vor atinge subiecte de maxim interes cum ar fi: Programul Prima Casă, noutăţile legate de preţurile din piaţa rezidenţială, cifre concrete legate de tranzacţiile imobiliare din România, profilul actualizat al consumatorului de credit ipotecar, drepturile consumatorilor şi multe altele.

„TNI este un eveniment de referinţă în domeniul imobiliar, iar în acest an, suntem încântaţi să organizăm, în premieră, Conferinţa Naţională a Brokerilor Imobiliari 2024 în cadrul Târgului Naţional Imobiliar. Alături de invitaţi importanţi, vom aborda subiecte actuale din sectorul imobiliar, de la tranzacţii şi preţuri, la dobânzi şi fiscalitate, dar şi noua lege a intermedierilor imobiliare, care urmează să fie adoptată de Parlament. Această lege va reprezenta un punct de cotitură în evoluţia serviciilor imobiliare, impunând noi standarde în relaţiile dintre profesionişti şi societate. În plus, cu ocazia TNI 20 de ani vom sărbători acest moment important prin organizarea Galei Premiilor Imobiliare, unde vom recunoaşte oamenii deosebiţi care ne fac mândri să activăm în acest domeniu plin de provocări”, a declarat Horia Ion, preşedintele Asociaţia Brokerilor Imobiliari ABI.

Vizitatorii Târgului Naţional Imobiliar au acces pe durata celor trei zile de eveniment la imobile cu preţuri speciale şi diverse bonusuri oferite de expozanţii TNI. AGERPRES/(AS – autor: Mariana Nica, editor: Andreea Marinescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

Constanţa: Percheziţie la locuinţa unui bărbat suspectat că a înşelat zeci de persoane cu peste 120.000 de lei

Un mort şi un rănit la Rotterdam, într-un atac cu cuţitul în apropiere de Podul Erasmus. Agresorul, imobilizat de un profesor de sport