Temutul interlop „Killer” din Târgoviște, condamnat la închisoare și capturat de polițiștii din București după o urmărire intensă

Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că, în urma investigaţiilor, s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, urmărit la nivel naţional, s-ar afla la o adresă din judeţul Dâmboviţa.

Pe numele acestuia, Judecătoria Buftea a emis, în martie, un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, acesta fiind condamnat la un an şi 5 luni de închisoare.

Miercuri, bărbatul a fost găsit la adresa menţionată. El urmează să fie încarcerat într-un penitenciar.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Potrivit unor surse, este vorba despre un membru al lumii interlope din Târgovişte, supranumit ”Killer”. În urmă cu câţiva ani, presa relata că acesta a făcut scandal în oraş, ameninţând cu arma mai mulţi oameni şi rănindu-l cu un cuţit pe fostul său cumnat. El ar fi provocat scandalul întrucât ar fi fost furios pentru că fosta soţie nu îl mai lăsa să îl vadă pe băieţelul lor. De asemenea, el ar fi rănit doi poliţişti în timp ce aceştia încercau să îl prindă.

 

 

SONDAJ Surprize mari pentru turul al II-lea: Cine câștigă alegerile prezidențiale, în funcție de candidații din finală (INSCOP)

Un post TV emite de la Moscova doar pentru Moldova și Transnistria. Prezentatorii sunt cetățeni moldoveni