Tenis: Serbia a câştigat barajul cu Grecia, din Cupa Davis

Serbia şi-a salvat locul în grupa mondială a Cupei Davis datorită victoriei cu 3-0 împotriva Greciei în baraj, după succesul perechii Novak Djokovic/Hamad Medjedovic, duminică, la Belgrad, scrie AFP.

Fostul nr. 1 mondial în vârstă de 37 de ani şi coechipierul său de 21 de ani au câştigat cu 6-3, 3-6, 6-3 împotriva lui Aristotelis Thanos şi Petros Tsitsipas, fratele mai mic al lui Stefanos, care a declarat forfait.

Sâmbătă, Miomir Kecmanovic a oferit primul punct Serbiei învingându-l pe Thanos (6-3, 6-3), înainte ca ‘Nole’, deţinătorul recordului de titluri de Mare Şlem cu 23 de trofee, să dubleze rapid avantajul în faţa lui Ioannis Xilas (6-0, 6-1).

Datorită acestei victorii, Serbia rămâne în Grupa mondială a Cupei Davis şi va putea juca pentru fazele finale anul viitor. AGERPRES/(AS- editor: Adrian Drăguţ, editor online: Alexandru Cojocaru)

Handbal feminin: CSM Bucureşti, prima victorie din grupa A a Ligii Campionilor, acasă, cu Storhamar

MAE: Atenționare de călătorie pentru Slovacia și Austria – cod roșu de inundații. Un pompier a murit în Austria și 4 oameni sunt dați dispăruți în Cehia