Timiş: Tânăr de 24 de ani, arestat pentru trafic de droguri de risc în proximitatea unei şcoli

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a primit mandat de arestare preventivă, din partea magistraţilor Tribunalului Timiş, pentru trafic de droguri de risc, pe care le-ar fi comercializat în proximitatea unui liceu din Timişoara, arată, luni, o informare de presă a Poliţiei Timiş.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara, au documentat activitatea infracţională a persoanei de 24 de ani, cercetată pentru trafic de droguri de risc.

Din probele administrate în cauză a rezultat că în seara de 26 septembrie, în urma unui apel în sistem 112, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş – Poliţia Municipiului Timişoara – Secţia 2 Poliţie aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat în flagrant delict persoana în cauză, în timp ce ar fi deţinut în autoturism, dar şi asupra sa, mai multe recipiente şi pungi conţinând aproximativ 450 de grame de canabis, precum şi un cântar de mici dimensiuni.

Cercetările efectuate au relevat că bărbatul în cauză ar fi părăsit domiciliul pe fondul unor neînţelegeri familiale şi s-ar fi stabilit într-un autoturism, pe care l-ar fi parcat în proximitatea unei unităţi de învăţământ şi ar fi comercializat drogul de risc către consumatori, inclusiv minori, menţionează sursa citată.

Procurorii DIICO Timişoara au dispus, în aceeaşi zi, reţinerea tânărului în cauză, pentru 24 de ore, iar în cursul aceleiaşi zile, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile. AGERPRES / (AS – autor: Otilia Halunga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Poliția de Frontieră: Anunț de ultimă oră despre traversarea Dunării

Nicolae Ciucă: Trăim într-o perioadă în care tehnologia avansează rapid, iar meseriile viitorului prind contur în domenii precum inteligenţa artificială, energie verde, robotică şi multe altele. Studenţii de astăzi vor fi pionierii acestor schimbări