Tricolorii sunt la Kaunas, pentru meciul cu Lituania din Liga Naţiunilor. Nicuşor Bancu nu a făcut deplasarea

Jucătorii care nu au evoluat în partida de la Larnaca au efectuat un antrenament duminică dimineaţa, în timp ce restul echipei a avut parte de o şedinţă de recuperare.

Drumul către Lituania a durat aproximativ patru ore, iar decolarea din Larnaca a fost întârziată din cauza unor proceduri aeroportuare. În timpul zborului, tricolorii s-au relaxat citind, odihnindu-se, jucând şah sau table, şi vizionând filme. De la temperaturile de 30 de grade din Cipru, unde unii jucători titulari s-au bucurat de o baie în mare ca parte a procesului de refacere, tricolorii au aterizat în Kaunas într-o atmosferă mult mai rece, cu doar 8 grade în termometre şi o temperatură resimţită de 4 grade.

Nicuşor Bancu nu a făcut deplasarea la Kaunas, fiind suspendat după ce a încasat un cartonaş galben în meciul cu Cipru. Acesta s-a întors direct la echipa sa de club din Larnaca, informează frf.ro

Luni, echipa naţională va efectua antrenamentul oficial, însă acesta nu se va desfăşura pe stadionul de joc pentru a proteja gazonul. Antrenamentul va fi precedat de o conferinţă de presă susţinută de selecţionerul Mircea Lucescu şi Marius Marin.

Partida dintre Lituania şi România va avea loc marţi, de la ora 21:45, şi va fi transmisă în direct la Antena 1 şi Radio România Actualităţi. Tricolorii ţintesc a patra victorie consecutivă în această ediţie a Ligii Naţiunilor.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Mișcare surpriză pe piața livratorilor din România. TAZZ dispare. Intră puternic Wolt

Peste trei sferturi dintre companii se aşteaptă ca bugetul pentru investiţii în securitatea cibernetică să crească în 2025 (sondaj)