Tricolorii sunt la Kaunas, pentru meciul cu Lituania din Liga Naţiunilor. Nicuşor Bancu nu a făcut deplasarea – FOTO

După victoria obţinută împotriva Ciprului, echipa naţională de fotbal a României s-a deplasat duminică seară la Kaunas, unde va întâlni Lituania într-un nou meci din Liga Naţiunilor.

Jucătorii care nu au evoluat în partida de la Larnaca au efectuat un antrenament duminică dimineaţa, în timp ce restul echipei a avut parte de o şedinţă de recuperare.

Drumul către Lituania a durat aproximativ patru ore, iar decolarea din Larnaca a fost întârziată din cauza unor proceduri aeroportuare. În timpul zborului, tricolorii s-au relaxat citind, odihnindu-se, jucând şah sau table, şi vizionând filme. De la temperaturile de 30 de grade din Cipru, unde unii jucători titulari s-au bucurat de o baie în mare ca parte a procesului de refacere, tricolorii au aterizat în Kaunas într-o atmosferă mult mai rece, cu doar 8 grade în termometre şi o temperatură resimţită de 4 grade.

Nicuşor Bancu nu a făcut deplasarea la Kaunas, fiind suspendat după ce a încasat un cartonaş galben în meciul cu Cipru. Acesta s-a întors direct la echipa sa de club din Larnaca, informează frf.ro

Luni, echipa naţională va efectua antrenamentul oficial, însă acesta nu se va desfăşura pe stadionul de joc pentru a proteja gazonul. Antrenamentul va fi precedat de o conferinţă de presă susţinută de selecţionerul Mircea Lucescu şi Marius Marin.

Partida dintre Lituania şi România va avea loc marţi, de la ora 21:45, şi va fi transmisă în direct la Antena 1 şi Radio România Actualităţi. Tricolorii ţintesc a patra victorie consecutivă în această ediţie a Ligii Naţiunilor.

 

 

CNPP: 419.957 beneficiari de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale, în septembrie 2024

Luminiţa Odobescu, la masa discuțiilor cu miniştrii de externe din UE: dezbateri privind securitatea europeană şi relaţiile internaţionale