Trump va organiza vineri un miting în Aurora, Colorado, după ce a afirmat că bandele violente au preluat clădirile de apartamente

Donald Trump este aşteptat să ţină un miting de campanie vineri în Aurora, Colorado. Fostul preşedinte a menţionat în mod repetat Aurora în comentariile referitoare la imigraţie şi a afirmat fără dovezi că faimoasa bandă venezueleană Tren de Aragua a făcut ravagii în oraş şi a terorizat o mână de clădiri de apartamente, relatează CNN.

În timpul dezbaterii prezidenţiale de luna trecută, Trump a menţionat oraşul: „Uitaţi-vă la Aurora, în Colorado. Ei preiau controlul asupra oraşelor. Preiau clădirile. Intră prin violenţă”, arătând oraşul ca un prevestitor a ceea ce ar putea aduce migraţia necontrolată în oraşele din America.

 
Poliţia din Aurora spune că influenţa bandelor este „izolată”, iar oraşul Aurora a replicat că adevărata problemă a fost reprezentată de condiţiile de locuit abuzive. Rezidenţii care locuiesc într-una dintre clădirile în cauză au declarat pentru CNN că nu erau conştienţi de preluarea controlului de către crima organizată.

Aplicaţia Telegram găzduieşte ”pieţe subterane” pentru bandele de infractori din Asia de Sud-Est, spune ONU

Diana Şoşoacă s-a plâns de prigoană în Parlamentul European, dar microfonul i-a fost întrerupt: Eram pe locul I și am fost scoasă din cursă