Tulcea: A început furnizarea agentului termic în sistem centralizat

Două grădiniţe şi o asociaţie de proprietari din municipiul Tulcea au început să primească agent termic în sistem centralizat, începând de joi noaptea, iar conducerea societăţii Energoterm SA spune că aşteaptă cererile din partea asociaţiilor pentru a furniza căldură.

Potrivit unui anunţ făcut public de societate pe pagina de Facebook, probele la rece pe reţelele secundare până la branşamentele scărilor de bloc din municipiu au început marţi, 15 octombrie, la instalaţiile interioare probele urmând să înceapă luni, 21 octombrie.

„Am început să dăm drumul la căldură chiar de noaptea trecută (noaptea de joi spre vineri – n.r.), la cererea cetăţenilor”, a precizat, pentru AGERPRES, primarul municipiului Tulcea, Ştefan Ilie.

Directorul societăţii Energoterm SA, Narcis Adrian Vană, a menţionat că, în momentul de faţă, primesc agent termic apartamentele din cartierul ANL Tineretului, dar şi două grădiniţe.

Anul trecut, societatea din subordinea autorităţii locale a început furnizarea căldurii pe data de 19 noiembrie.

Societatea Energoterm SA numără aproximativ 6.100 de abonaţi. AGERPRES/(A, AS – autor: Luisiana Bîgea, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

Dezacorduri puternice între cancelariile europene pe tema expulzărilor, după ascensiunea partidelor de extremă dreaptă

Klaus Iohannis dezvăluie informații de la reuniunea Consiliului European – Situaţia din Ucraina, evoluţiile din Orientul Mijlociu şi migraţia, pe agendă