Un bărbat care intenţiona să vândă droguri de mare risc unor ‘boboci’, arestat preventiv

 

Potrivit sursei citate, suspectul a fost depistat în timpul unei razii organizate în noaptea de 4 spre 5 octombrie, în maşina lui fiind găsite aproximativ 190 de grame de amfetamină, mai multe arme albe, precum şi diverse sume de bani.

 

„Acesta a fost prins în flagrant delict, în municipiul Târgu Secuiesc, în timp ce deţinea aproximativ 190 de grame de amfetamină, drog de mare risc, ascunse într-o pernă aflată în portbagajul autoturismului cu care se deplasa. De asemenea, asupra persoanei cercetate şi în interiorul autovehiculului au fost descoperite şi ridicate mai multe arme albe (box metalic, bâtă de baseball, un cuţit şi o tomfă), precum şi sume de bani în lei şi valută. Din cercetările efectuate a mai rezultat că persoana cercetată s-ar fi aflat într-o locaţie unde mai mulţi tineri liceeni participau la un bal al bobocilor, iar, în momentul depistării, s-ar fi îndreptat spre comuna Breţcu, judeţul Covasna la un alt eveniment similar, dedicat tinerilor”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Covasna transmis AGERPRES.

 

Procurorii de la Biroul Teritorial Covasna al DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Covasna a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Romașcanu acuză un delir verbal al lui Ciucă: ‘A decis să se retragă de la guvernare rămânând la guvernare’

VIDEO FOTO Hera, prima misiune de apărare planetară a Europei a fost lansată