Un martor cheie rupe tăcerea în cazul lui Dan Diaconescu: Mi-au spus să am grijă ce vorbesc în fața instanței

Manolescu a povestit în fața judecătorilor că le cunoaște pe cele două fete minore implicate în acest dosar, asta pentru că acestea au fost angajatele lui în urmă cu câțiva ani.

Manolescu a povestit că le-a văzut pe cele două fete în compania lui Dan Diaconescu, în momentul în care a fost chemat la o masă chiar de fostul prezentator, iar acolo se aflau și cele două fete, ambele minore la acea vreme.

În momentul în care a fost chemat să dea declarații, Manolescu a menționat că a primit o serie de amenințări. „Am avut oameni care m-au amenințat. Am o fetiță de 6 ani. Mi-au spus să am grijă ce vorbesc în fața instanței. Sunt oameni grei, cu miliarde. Trebuie să am grijă ce vorbesc”, le-ar fi spus acesta anchetatorilor, potrivit replicaonline.ro

„Alina și Adina au fost angajatele mele. Într-adevăr atunci erau minore. Erau promoter la firma mea, adică împărțeau pliante și flyere. Atunci aveau sub 15 ani, asta știu sigur, erau minore. De asta eu nu le-am putut angaja, numai mă ajutau. Lucrau la standuri.

Totul s-a întâmplat, din câte știu eu, la Olimp, la hotelul Panoramic, la Murad. Fetele își vedeau de treabă la stand, erau ok. După program, într-adevăr, după câteva zile nu au mai vrut să vină în Techirghiol, unde stăteau, rămâneau în Olimp, unde au spus că rămân la niște prieteni. Nu le-am văzut, să zic exact că la Dan Diaconescu.

O dată ne-a invitat pe toți la masă, ne-a oferit cadouri, cafele. Trebuia să vin în septembrie la proces, dar nu mi-a venit citația. Acum am fost citat, m-a chemat chiar doamna judecătoare, m-a sunat, sunt venit de alaltăieri, special ca să nu întârzii, la ora 11.

O să zic tot adevărul în fața instanței. Am avut oameni care m-au amenințat, am o fetiță de șase ani, mi-au zis să am grijă ce vorbesc în fața instanței. Sunt oameni grei cu miliarde, trebuie să am grijă ce vorbesc. Adevărul o să îl vadă judecătoarea și procurorii”, a spus martorul.

Dan Diaconescu este cercetat pentru act sexual cu un minor, fapte care au avut loc în perioada 2020-2021. Conform rechizitoriului, Dan Diaconescu ar fi avut mai multe realații sexuale cu o minoră în schimbul unor sume de bani.

Procurorii au decis trimiterea în judecată a fostului prezentator TV în luna iunie a anului trecut iar procesul este în plină desfășurare.

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Ciolacu, despre referendumul lui Nicușor Dan: ‘Putea întreba mai simplu – `Desființăm primăriile de sector sau nu le desființăm?`’

Sistemul bancar din România depășește media UE: La ce capitole excelează țara noastră