Un vis care trebuie să devină realitate! Un proiect uriaș care va legat Europa de la Est la Vest va fi finalizat până în 2030

 

 

La Chișinău, oficialii de pe ambele maluri ale Prutului, au discutat despre stadiul Autostrăzii Unirii A8, dar și al tronsonului de autostradă care va lega Ungheni (RO) de Chișinău (MD). „Ținta noastră comună este ca în 2030 să putem circula de la București la Chișinău pe autostradă”, a declarat Irinel Ionel Scrioșteanu.

Partea moldovenească, prin Ministerul Infrastructurii  și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova a emis un comunicat că „discuția secretarului de stat în domeniul infrastructurii rutiere, Nicolai Mîndra, cu omologul său român, Irinel Ionel Scrioșteanu s-au axat pe schimbul de bune practici și experiența României în utilizarea sistemelor informatice în transportul feroviar din cele două țări”

Prin realizarea acestui important proiect dintre România și Republica Moldova, moldovenii se vor conecta implicit și cu sistemele de transport ale celorlalte țări ce fac parte din Uniunea Europeană, reprezentând un pas important în procesul de aderare la Uniunea Europeană.

Sursa: www.stiripesurse.ro

O școală de mare prestigiu îi respinge pe copiii lui Cristiano Ronaldo: Motivul pentru care nu sunt primiți la școală

Un gigant al imobiliarelor anunță o explozie a pieței din București: Creștere fulminantă a prețurilor