United Galați, gata de start în noul sezon al UEFA Futsal Champions League

Partida se dispută în cadrul Grupei 3 a Main Round-ului Ligii Campionilor, găzduit de „Palau Municipal d’Esports Son Moix” din Palma de Mallorca.

United Galați, campioana României, se află într-o competiție strânsă, având în vedere că în aceeași grupă se află și Palma Futsal, campioana Europei în ultimii doi ani, care va juca împotriva MNK Futsal Dinamo Zagreb la ora 20:30. Echipa din Galați este familiarizată cu adversarul său, având în vedere că sezonul trecut s-au întâlnit în aceeași fază a competiției, meciul terminându-se la egalitate, 3-3.

Jucătorul Andrei Crăciun a declarat: „Jucăm din nou în Champions League. Ne așteaptă adversari foarte buni. Ne-am pregătit foarte bine și vom da totul pentru a ne califica în Elite Round!” De asemenea, Matei Boșneagă a subliniat importanța acestui debut: „Să joci în UEFA Champions League este întotdeauna un privilegiu. Suntem extrem de motivați și de pregătiți.”

Iulian Cojocaru, golgheterul Ligii 1 Futsal Fortuna din sezonul trecut, și-a exprimat optimismul: „Mă bucur enorm că am onoarea să particip în Champions League. Suntem aici pentru a face o figură frumoasă și a obține calificarea mult dorită.”

FK Dobovec, echipă fondată în 1978 și campioană de șapte ori a Sloveniei, are o istorie solidă în competițiile europene, având cea mai bună performanță în sezonul 2020-2021 când a ajuns până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

România înfruntă Polonia în primul meci din play-off-ul pentru WEURO din 2035

Recunoaștere a excelenței în Informatica română.