UPDATE Gorj: Zece persoane au ajuns la spital în urma coliziunii dintre un microbuz şi au autobuz, la Runcu

UPDATE ORA 10.00 Zece persoane au ajuns la spital în urma coliziunii între un microbuz şi au autobuz, accident care a avut loc, vineri dimineaţa, în satul Răchiţi, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, toate persoanele care au avut nevoie de îngrijiri medicale erau pasageri în microbuz.

În autobuz nu erau prezenţi pasageri.

„La data de 20 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi, prin apelul 112, despre faptul că pe DN 67 D, la intersecţie cu DJ 672 C din localitatea Răchiţi, s-a produs un accident rutier soldat cu 8 victime, toate conştiente, în urma coliziunii dintre un autobuz şi un microbuz de transport persoane. Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că un bărbat de 64 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un microbuz, pe DJ 672 C Răchiţi, din direcţia comunei Runcu către Târgu Jiu, ajungând la intersecţia cu DN 67 D, pentru a efectua virajul către stânga, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autobuz condus de un bărbat de 39 de ani, din oraşul Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, care circula pe DN 67 D, din direcţia Târgu Jiu către Tismana, intrând în coliziune cu acesta”, menţionează reprezentanţii IPJ Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a opt persoane cu vârste cuprinse între 51 şi 64 de ani, care au fost transportate cu ambulanţele la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ulterior s-au mai deplasat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, alte două persoane implicate în accident, care au părăsit locul accidentului înainte să fie consultate de specialişti, considerând, la acel moment, că nu au suferit leziuni.

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu, Mihaela Ţicleanu, victimele sunt la investigaţii.

„La Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Târgu Jiu au ajuns zece victime. Opt au fost transportate cu ambulanţele şi două cu auto personale ale unor cunoscuţi. Toate victimele sunt la investigaţii”, a precizat Mihaela Ţicleanu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, la faţa locului au intervenit două autospeciale pentru descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple şi două ambulanţe SMURD, precum şi cinci ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

ORA 07.11 Gorj: Coliziune între un autobuz şi un microbuz, la Runcu; opt persoane – transportate la spital  

 

Un autobuz şi un microbuz au fost implicate vineri dimineaţă într-un accident pe DN 67D, în zona localităţii Runcu din judeţul Gorj, opt persoane fiind rănite.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67D Târgu-Jiu – Tismana, în zona localităţii Runcu, judeţul Gorj, a avut loc o coliziune între un autobuz şi un microbuz.

În urma accidentului, opt persoane au necesitat transportul la spital, conştiente.

Circulaţia rutieră a fost restricţionată în ambele direcţii de deplasare. AGERPRES/(AS – autori: Oana Popescu, Georgiana Tănăsescu, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)

 

* UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării ştirilor pe fluxul agenţiei.

Sursa: www.agerpres.ro

INSP: 64 de cazuri de infecţie cu virusul West Nile, din 3 iunie; şase decese

Cod galben privind intensificări ale vântului, în Dobrogea, jumătatea estică a Munteniei şi sudul Banatului