Urmărit internaţional condamnat pentru tentativă de furt calificat, furt calificat şi distrugere, adus în ţară din Italia

Un bărbat de 38 de ani, condamnat la închisoare pentru tentativă de furt calificat, furt calificat şi distrugere, urmărit internaţional, a fost adus în ţară din Italia.

”La data de 4 septembrie 2024, o escortă a Poliţiei Române a adus în ţară un bărbat, de 38 de ani, din Gorj, care avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că bărbatul era urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de furt calificat, furt calificat şi distrugere.

El a fost adus din Italia, având emis de către Judecătoria Târgu Jiu, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 ani şi 10 luni.

Cooperarea a fost realizată prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească, din cadrul I.G.P.R., iar cel în cauză a fost încarcerat, în vederea executării mandatului.

 

UPDATE – Guvernul a aprobat mai multe facilităţi ca persoanele sau firmele cu datorii să achite debitele restante până la 25 noiembrie/ Au fost anulate dobânzile şi penalităţile de întârziere/ Sunt răsplătiţi contribuabilii bun-platnici

Europarlamentarul Victor Negrescu trage un puternic semnal de alarmă privind inconsistenţele din bugetul UE şi resursele financiare insuficiente pentru nevoile actuale: Poate conduce la noi taxe europene, la creşterea contribuţiei statelor UE