Vaslui: Percheziţii la persoane acuzate de trafic de droguri de mare risc

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vaslui, efectuează, joi, cinci percheziţii domiciliare, în municipiile Vaslui şi Huşi, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

„Din materialul probator administrat a reieşit că trei persoane ar fi procurat, deţinut şi comercializat droguri de mare risc, sub formă de substanţă cristalină (3-CMC şi 4-CMC), către consumatori din judeţul Vaslui. Audierile se vor desfăşura la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vaslui”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui şi al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui. AGERPRES/(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Irina Poenaru, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Harghita: Percheziţii într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc

Nicuşor Dan, întrebat dacă este de acord cu dispariţia sectoarelor: În aceşti patru ani nu putem pune în discuţie dispariţia unor sectoare pentru care există primari şi consilieri locali aleşi. Discuţia asta este pentru 2028, eventual