VIDEO Alertă la cea mai nouă maternitate din România: Plouă direct în patul gravidelor; investiția a costat 20 de milioane de euro

<div class=""

Dacă pe 27 august, la doar o zi după inaugurarea festivă a noii maternități publice din Timișoara, presa locală relata că „pe unul dintre coridoarele maternității apăruse, seara, o mare baltă” din cauza unei defecțiuni la instalația de aer condiționat, care a cedat la doar 24 de ore de la deschiderea oficială, iată că urmările ploilor din ultimele zile se văd acum. din acoperiș plouă direct în saloane, chiar în paturile gravidelor, relatează renasterea.ro.

Potrivit informațiilor interne din noua maternitate, proiect realizat cu aproximativ 20 de milioane de euro din fonduri europene, bugetul de stat și cel al Consiliului Județean Timiș, s-a produs o înfundare a scurgerii pluviale de pe terasa etajului 4. Aceleași surse indică faptul că existența unei singure scurgeri pentru întreaga terasă este un viciu de proiectare, problemă des întâlnită în investițiile realizate cu bani publici.

content-image

Responsabila de proiect, medicul ginecolog Izabella Petre, anunța cu mândrie succesul acestuia pe pagina sa de Facebook, în data de 12 august. În luna care a trecut de atunci, au apărut primele probleme: defecțiuni ale instalației de aer condiționat și, mai recent, infiltrații de apă în paturile gravidelor.

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Ciolacu, despre guvernul de dreapta dorit de Ciucă: ‘Este o mare diferență între dorință și putință’

Surpriză de proporții! Sectorul IT nu mai este ‘tigrul’ economiei românești – motivul pentru care programatorii au început să accepte salarii mai mici