VIDEO AUR face concurență Glovo. Simion: ‘Voi livra pachetele voastre pentru apropiații din toată Europa’

„Eu vreau să vă slujesc, nu să vă sfidez. În săptămâna următoare, voi fi peste tot unde sunt români, așa cum am promis. Voi duce gândurile voastre bune, scrisori, pachete și semne din România către prietenii, rudele și cunoscuții voștri care trăiesc peste hotare. Miercuri, joi și vineri vom primi pachete cu adresele celor dragi vouă, cu lucrurile de preț pe care vreți să le trimiteți. Iar săptămâna viitoare voi bate la ușa fiecărui român din diaspora, pentru a arăta că și ei sunt parte din România, că toți românii merită să fie protejați și apropiați de țara-mamă“, spune George Simion.

content-image

„Trimit în Italia fiului meu. Trimit niște produse de casă făcute de mine: Murăturele și compot dulce, ardei iute, murat, conopidă“, spune o femeie care vrea să trimită un pachet în Verona.

„Zacuscă, tot la fel pentru persoanele dragi din străinătate, care din păcate, de multe ori nu au posibilitate de a ajunge atât de des la casa părintească“, spune pentru România TV o altă femeie care a venit să lase un colet la sediul de campanie al AUR din București.

Totuși, George Simion ține să sublinieze că nu se primesc orice fel de pachete: „Bine, fără bani, obiecte interzise, droguri, alcool și așa mai departe. Să ne aduceți produsele, le împachetăm împreună și le trimitem către toți cunoscuții voștri din diaspora săptămâna viitoare.(…) Și dacă diaspora vrea să trimită ceva în schimb, noi le vom duce celor din țară“, mai spune Simion.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Elena Lasconi respinge din fașă o guvernare cu PNL-ul lui Ciucă. Cât despre o guvernare cu PSD, spune că ‘este posibilă poate pe Marte’

Noi dezvăluiri ale lui Becali care aruncă scena politică în aer. ‘Simion mi-a spus că am dat foc la țară’