VIDEO Bolojan l-a chemat pe Ciucă la o inaugurare precoce fără panglică și se jură că nu vrea să-i ia locul

Liderul liberal Ilie Bolojan a declarat, despre candidatura sa la parlamentare ca pas pentru preluarea conducerii PNL, că reprezintă „speculaţii de campanie, popular, de băţ vârât prin gard, care nu are nici o legătură cu realitatea”.

Ilie Bolojan a fost întrebat dacă alegerea sa de a candida pe locul întâi la Senat este un prim pas spre funcţia de preşedinte al PNL.

„Este un prim pas pentru a reprezenta cetăţenii judeţului Bihor în Parlamentul României, pentru a fi un sprijin pentru ei şi pentru administraţiile noastre, dacă ei vor considera fezabil acest lucru. Asta e o chestiune certă”, a spus Bolojan.

„Celelalte chestiuni sunt tot felul de speculaţii, de campanie, popular de băţ vârât prin gard, care nu are nici o legătură cu realitatea, vă rog să mă credeţi”, a mai spus Bolojan.

Nicolae Ciucă nu a vizitat și „centura” orașului Aleșd, din județul Bihor, unde primarul este tot de la PNL. Controversata șosea, realizată prin mijlocul unui cartier rezidențial, a fost deschisă recent.

Zelenski anunţă la Berlin că vrea ca războiul cu Rusia să se termine în 2025 şi cere Germaniei să nu-şi înjumătăţească asistenţa aşa cum prevede. ”Nu vom accepta pacea dictată de Rusia” îi răspunde Scholz

Planul ucrainenilor pare să dea roade – Rusia ar fi transferat zeci de mii de militari pentru a face față în Kursk