VIDEO ‘Ce, nu mai am voie să îmi bat nevasta?’ Scene violente în metroul din București: un bărbat își bate iubita sub privirile celorlalți călători

 

Scena a fost filmată de un călător.

La un moment dat, pe filmarea ce are câteva zeci de secunde se poate vede cum o femeie îl ia la rost pe soțul agresor, interpunându-se între acesta și soția pe care tocmai o agresase fizic. Moment în care bătăușul devine și mai agresiv și spune printre altele: „Ce, nu am voie să îmi bat nevasta? Bă, te tai!”

Ulterior, un alt călător intervine și îl împinge pe acesta din urmă, spunându-i să coboare în stația următoare.  Agresorul amenință că scoate un cuțit, după care coboară din metrou alături de femeia bătută, iar de pe peron amenință că scoate un cuțit în repetate rânduri, după care se îndreaptă spre ieșirea din stație.

Iar filmarea dură a provocat numeroase reacții diverse, inclusiv legate de pasivitatea călătorilor din metrou.

La scurt timp după incident, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului – Brigada de Poliție pentru Transportul Public au fost sesizați, de către Metrorex, cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură liniștea și ordinea publică.

„În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu, iar în urma investigațiilor efectuate, au fost identificate două persoane, bănuite de comiterea faptei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Brigăzii de Poliție pentru Transportul Public, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, au precizat reprezentanții Brigăzii de Poliție pentru Transportul Public din cadrul Poliției Capitalei pentru adevarul.ro.

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Nicolae Ciucă s-a dezlănțuit împotriva lui Marcel Ciolacu: A mai făcut cineva reindustrializarea și n-a ținut

Se deschide Cutia Pandorei: De ce a murit, de fapt, Regina Elisabeta – Fostul premier a dezvăluit motivul