VIDEO Diana Șoșoacă se plânge că este asaltată de bărbați bine lucrați: ‘Dacă mai îmi trimiteți hândrălăi din ăia, vi-i bat’

„Fiți atenți aici: ăștia plantează gagici tuturor celor care sunt candidați. Stați să vedeți ce-o să-mi facă mie. Zic: dacă nu vă veți trezi în jurul meu cu tot felul de namile din astea bine făcute, să-mi ziceți mie „cuțu”! (…) Și dacă, în paralel cu ăștia, n-o să înceapă fostul meu soț să-mi scrie mesaje de dragoste și de împăcare, să nu-mi ziceți mie „cuțu”’, a spus Diana Șoșoacă într-un dialog prin Skype la BZI Live.

Lidera SOS afirmă că ‘serviciile’ ar fi trimis roiul de bărbați care să o seducă.

„Băi, frate, vin toate în același timp: mă trezesc cu niște băieți din ăștia lucrați, toți pe profilul foștilor mei soți. Și mă trezesc cu ăștia pe lângă mine și îi văd: unul așa, cu un mesaj, altul cu o invitație, mai cu nu știu ce. Și la un moment dat, eram noi mulți așa, cu tot partidul, și îi aliniez pe toți și le zic: „Băieți, vă rog frumos să le ziceți serviciilor secrete că eu n-am nevoie de bărbați! Hai, sunt mai bărbată decât voi toți, cărați-vă de aici, lucrați-vă bustul unde vreți voi, faceți-vă câte pătrățele vreți voi pe burtă și plecați de aici că nu merge.”, a subliniat Diana Șoșoacă.

Mesaje de împăcare de la Silvestru Șoșoacă?

Și nu doar bărbați noi în peisajul Dianei Șoșoacă ar fi încercat ‘să o agațe’, ci și fostul soț, Silvestru Șoșoacă, ar fi încercat să se apropie din nou de ea.

„Când ajung seara acasă, mesaj de la fostul soț: cât de mult m-a iubit, cât de mult mă iubește. Pe bune?! Și cu filmări video de la nunta lui frate-miu, de la nu știu ce nuntă… cât am luptat și am fost, ce-am făcut. Pe bune?! Tu nu te-ai gândit când te-au luat serviciile și te-au pus să faci mizeria aia împotriva mea și a mamei mele?!“, a povesttit lidera partidului SOS România la BZI.

„Nu accept să-și bată joc serviciile secrete: vă zic de acum, dacă mai îmi trimiteți hândrălăi din ăia, vi-i bat! Puneți-i la muncă, că de-aia au pătrățelele alea pe burtă. La muncă! Hai, la scos mâlul din casele oamenilor, nu la agățat femei în politica românească. Marș!”, a mai spus Diana Șoșoacă.

 

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Fotbal: Radu Petrescu va arbitra meciul Aston Villa – Bayern Munchen, din Liga Campionilor

Alexandru Rafila și Simona Bucura Oprescu, urcări spectaculoase în topul vizibilității / Cine sunt miniștrii aproape ‘invizibili’ în presa scrisă și online