VIDEO George Simion i-a servit cu ceai cald pe pelerini: ‘Să vă ajute Sfânta Parascheva să ajungeți Președinte’

După ce Simion le turna în pahar ceai cald, pelerinii primeau și o plăcintă moldovenească. Liderul AUR purta o vestă inscripționată cu textul „Patriot” și turna ceai dintr-un termos inscriționat cu mesajul #FiiOm.

Aflat de cealaltă parte a gardului care forma traseul pelerinilor, Simion îi întâmpina pe credincioși cu un salut și o strângere de mână, „Vă servesc cu un ceai? Să aveți grijă, că e fierbinte, da?”. „Să vă ajute Sf.Parascheva să ajungeți președinte”, i-a spus un tânăr candidatului AUR. „Dumnezeu e mare și o să ne ajute să facem bine pentru țară”, a răspuns Simion.

„Dacă ajungeți președinte și faceți o schimbare în țara asta,eu sunt mulțumit”, i-a spus alt pelerin lui Simion, „țara e plină de hoți, de la tine aș vrea o schimbare”. „Ești curajos”, i-a răspuns liderul AUR. „Sunt impresionat de tăria credincioșilor care au stat peste zece ore la coadă la Sfânta Parascheva”, a scris Simion, pe Facebook.

Un internaut i-a scris pe pagină: „Trebuia să iei ulei zahăr găleți că primeai votul de acum”. „Ulei și zahăr dă PSD apoi fură 4 ani”, i-a răspuns acestuia Simion.

Citește și: VIDEO Pelerinajul prezidențiabililor la Sfânta Parascheva: Ciolacu, Ciucă și Lasconi, printre credincioși. Mircea Geoană a preferat scena

Sursa: www.stiripesurse.ro

Haaland cere scuze fanilor, după înfrângerea drastică a Norvegiei în faţa Austriei, scor 5-1 – FOTO

VIDEO Pelerinajul prezidențiabililor la Sfânta Parascheva: Ciolacu, Ciucă și Lasconi, printre credincioși. Mircea Geoană a preferat scena