VIDEO George Simion: Un nou proces pierdut de Iohannis, dar tot cu șase case rămâne

„Klaus Iohannis are o nouă sentință de casă dobândită prin fals. De aici, din tabăra de lucru pentru sinistrații din comuna Pechea, județul Galați, sinistrați pe care Klaus Iohannis nu are ochi să-i vadă și îi salută de undeva din avionul de lux cu care merge și care costă 600.000 de euro pe călătorie.

Sentința în cazul lui Iohannis e încă una din multele care arată că președintele nostru este un hoț”, a transmis George Simion în cadrul clipului postat pe Facebook.

Acesta a prezentat o serie de filmări cu casele lui Klaus Iohannis din Sibiu.

„Una din casele lui Iohannis folosită foarte mulți ani abuziv până când instanța a hotărât că nu are voie și nu are proprietate asupra acestei case. Sigiliul acesta e pus din 2015, dragi prieteni. Acesta e un spațiu pentru care familia Iohannis a încasat 320.000 de euro.

Din 2001 până în 2015, când a venit sentința definitivă, familia Iohannis a încasat chirii după chirii de la Raiffeisen Bank, care după aceea s-a mutat. Și banii aceștia, în loc să-i dea înapoi, măcar la statul român, au rămas în buzunarele familiei Iohannis, care timp de 10 ani nu a făcut nimic pentru români și care vrea ca voi să fiți săraci și să nu aveți un apartament măcar de 50 de metri pătrați”, a spus liderul AUR într-un video filmat săptămâna trecută în Sibiu.

Potrivit lui George Simion, acești 320.000 euro au fost folosiți de familia Iohannis pentru a cumpăra noi și noi case.

„În total au șase. Cine îndrăznește să-i ceară sasului care a pus în genunchi toată România banii înapoi, măcar pe această avere dobândită ilicit, măcar pe 320.000 de euro, pentru că el a făcut fals, uz de fals punând mâna pe acest spațiu?”, a mai spus George Simion.

Liderul AUR a explicat că sentința în cazul lui Klaus Iohannis era de așteptat încă de acum patru ani, George Simion fiind și atunci la fața locului, unde exista deja o sentință definitivă.

„Iohannis a tergiversat procesul timp de patru ani. Iată ce spuneam atunci: E o casă bonus, e o casă din acea moștenire Baștea, pe care soții Iohannis voiau să pună mâna.

Din fericire, locatarii de aici s-au mobilizat și au oprit fărădelegea, astfel încât casa asta nu a ajuns să completeze salva de case obținute prin metode obscure de Klaus Iohannis”, a mai transmis George Simion în cadrul clipului postat pe rețelele de socializare.

Liderul AUR a subliniat că reprezentanții coaliției de guvernare au spus că „nu este posibil să construiești apartamente de 35.000 de euro, dar au avioane luxoase și șase case și au dat oamenilor de aici (din Pechea), în bătaie de joc, 2.000 de euro pentru case”.

 

Marcel Ciolacu răspunde atacurilor lui Iohannis: Eu nu m-am supărat când am vândut Ardealul!

Atac devastator la Iohannis, din PSD: Stai jos, nota 2! În ultimii zece ani, la Cotroceni a cântat cucul