VIDEO Marcel Ciolacu: Grindeanu mă enervează de zeci de ori pe zi, cu Tudose e și mai greu

”Toți foștii președinți ai PSD au vrut să lase moștenitori. Știți la câți le-a ieșit? Nici măcar unuia! Știu colegii mei mai bine pe cine să pună.

Toți foștii președinți, că erau liberi, că nu erau liberi, au încercat să lase moștenitori și nu au reușit”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Mă enervează Grindeanu și Tudose zi de zi

Este o temă falsă, pentru că o să câștig alegerile. Eu cu Sorin Grideanu și cu Mihai Tudose suntem prieteni. De zeci de ori pe zi mă enervează Grindeanu, cu Tudose e și mai greu. Și eu îi enervez pe ei zi de zi.Eu nu mi-am ales prietenii să fie niște ”yesmeni”. Normal că mai facem și glume, suntem niște oameni vii, nu suntem anchilozați.

Am mai auzit-o și pe asta că PSD-ul continuă comunismul. Ce continuăm noi? Sorin Grindeanu a avut bunic în pușcăriile comuniste, Tudose n-a avut treabă cu Partidul Comunist. O dată la 5 ani revenim cu prostia asta?

Aș vrea foarte mult să mă întâlnesc cu Șeli, văd că este un tânăr care discută mult cu tinerii. Nu pot să judec tinerii că votează cu AUR. Suntem nesănătoși la cap? Trebuie să înțelegem ce i-a determinat să facă acest lucru.

Marcel Ciolacu iese tare după ce șeful SIE a fost acuzat de plagiat: Eu le spuneam că nu sunt Balzac!

VIDEO Declarație neașteptată a lui Marcel Ciolacu după scandalul dintre taberele PSD-PNL