VIDEO Marcel Ciolacu îi dă emoții lui Klaus Iohannis: Am un subiect foarte serios de discutat cu colegii mei

”Cred că s-a dat și anunț, am convocat pentru luni ședința BPN, unde avem mai multe subiecte de discuție, inclusiv problema inundațiilor, dar și organizarea campaniei electorale.

Este și acest lucru pe ordinea de zi. Am un motiv foarte serios pentru a mă consulta cu colegii mei, așa cum este democratic și firesc.

Vă rog frumos! Nu l-am votat niciodată și nici nu o să îl votez vreodată (pe Klaus Iohannis n.r.)”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderii PSD se vor reuni, luni, în ședința Biroului Permanent Național pentru a decide dacă vor susține legea care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare.

”Partidul Social Democrat va convoca luni, 23 septembrie, Biroul Permanent Național. În cadrul acestuia se va discuta despre mai multe teme de actualitate:

•⁠ ⁠bilanțul inundațiilor și măsurile luate de administrațiile PSD;

•⁠ ⁠pregătirile pentru campania electorală;

•⁠ ⁠propuneri legislative, precum cea de modificare a Legii 208/2015, ce ar permite președintelui României să candideze la alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024, ca independent, pe listele unui partid politic sau ale unei alianțe politice.”, arată un anunț al PSD.

Jules Kounde (FC Barcelona) spune că jucătorii ar putea face grevă din cauza programului încărcat: Va veni un moment în care vom intra în grevă. Doar aşa vom fi auziţi

VIDEO Marcel Ciolacu a tranșat ‘subiectul preferat’ al lui Nicușor Dan: ‘Suntem obligaţi să găsim o soluţie’