VIDEO Marcel Ciolacu răspunde provocării lansate de Mircea Geoană pentru o dezbatere față în față

„Îi urez multă sănătate domnului Geoană”, a afirmat Ciolacu, întrebat fiind dacă va participa la dezbatere.

Într-un mesaj video postat pe facebook, Geoană i-a lansat și o invitație lui Marcel Ciolacu, într-o dezbatere „unu la unu”, sâmbătă, la Grand Hotel Bucureşti.

„Astăzi vreau să fac un apel public către contracandidatul meu, Marcel Ciolacu. Ştim că sondajele ne arată pe primele locuri, ştiu că aveţi în spate un partid puternic, dar nu pot să nu constat că abilităţile pentru a conduce naţiunea noastră lipsesc. Într-o democraţie sănătoasă dezbaterea este esenţială, iar eu cred că trebuie să ne confruntăm ideile într-un mod deschis şi transparent. Aşadar, domnule Marcel Ciolacu vă invit la o dezbatere unu la unu. Dvs. veţi aduce susţinerea politică, eu voi aduce cunoştinţele şi expertiza necesare”, a afirmat Geoană.

Sursa: www.stiripesurse.ro

„Piano Colours”, spectacol ce îmbină muzica clasică şi electronică cu dans contemporan şi text, în premieră la Teatrul „Ion Dacian”

Premierul Ciolacu, în fața liderilor din industria auto mondială: România va deveni un hub de tehnologie și inovație în Europa de Sud-Est în următorii 10 ani