VIDEO Marcel Ciolacu vorbește despre un moment dureros: Asta mi-a zis fiul meu

”Sunt căsătorit de peste 30 de ani. Nu am purtat niciodată verighetă. Soția a purtat și poartă verighetă. Sunt 35 de ani de când sunt căsătorit.

Am o familie modestă, nu are pază soția mea, fiul meu își duce viața liniștit. Am fost ieri pe la fiul meu și mi-a zis că vrea să meargă în parc cu cățelul. I-am zis că merg și eu cu el, dar s-au uitat la mine și mi-au zis: ”Old men, nu vrem să mergem cu tine, că e lumea rea”. M-a deranjat, nu mi-a plăcut, dar am înțeles că el gândește corect. I-am zis ”fiule, mergeți voi liniștiți”, dar să nu credeți că nu m-a deranjat.

Eu nu îmi expun familia. Sunt alți politicieni care vor să-și expună familia, dar la mine nu este cazul.”, a spus Marcel Ciolacu, la HotNews.

Ciolacu susține că nu poate să onoreze invitații ale prietenilor pentru că le-ar face mai mult rău prin prezența sa.

În acest moment, eu le fac rău prietenilor mei. Săptămâna trecută un bun prieten m-a invitat la ziua lui de naștere, dar i-am zis că nu mă duc pentru că îi stric petrecerea. Se va vorbi doar despre cât a stat Ciolacu, ce vin a băut Ciolacu, ce a mâncat Ciolacu. Când ești prim-ministru, lista de persoane cu care îți poți petrece timpul se restrânge.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Consiliul Judeţean Bihor: Au început lucrările la Parcul Industrial Aleşd, investiţie de peste 13 milioane de lei

Femeie cercetată după ce, încă din 2022, şi-a obligat copiii să cerşească / I-a ameninţat în repetate rânduri şi i-a controlat permanent