VIDEO Percheziții de amploare ale polițiștilor, după bătaia de la spitalul Sfântul Pantelimon

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Poliția Sectorului 2, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Grupuri Infracționale Violente, Poliției Sectorului 3, Serviciului Acțiuni Speciale, Poliției Canine, împreună cu Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București pun în executare, marți dimineața, 11 mandate de percheziție domiciliară, în București și în județul Ilfov, într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

În fapt, sâmbătă, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, de către angajații unei unități medicale din Sectorul 2, cu privire la un scandal la camera de gardă. Este vorba despre scandalul din camera de gardă a Spitalului Pantelimon, dintre două familii.

„În vederea administrării materialului probator, în această dimineață, polițiștii Capitalei pun în executare 11 mandate de percheziție domiciliară, pentru depistarea persoanelor, precum și a bunurilor de interes în cauză”, transmite Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Polițiștii au intervenit sâmbătă după ce au fost sesizați de reprezentanții Spitalului Pantelimon cu privire la un scandal izbucnit în camera de gardă a unității.

Din verificările făcute a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict care ar fi avut loc între două familii în orașul Pantelimon, mai multe persoane ar fi fost rănite.

Ulterior, victimele ar fi ajuns la Spitalul Pantelimon, unde ar fi venit și alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente.

În urma altercației, ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă.

Când au sosit polițiștii, persoanele bănuite părăsiseră unitatea medicală.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Trupa franceză Gojira anunţă un turneu în 2025 – VIDEO

Descoperire istorică pe Lună: ceea ce au găsit cercetătorii acolo poate schimba tot ce știam despre satelitul Pământului